Mød teamet

Ledelse

Arne_Uppheim  

Arne Uppheim, Chief Technology Officer

Arne kommer til Norman Safeground med et væld af it-erfaring efter at have arbejdet i IT-branchen i over 20 år i primært internationale virksomheder. Hans baggrund omfatter arbejde som udgiver og chefredaktør i IDG og 8 år hos Microsoft, hvor han beskræftigede sig med international forretningsudvikling og var europæisk lead for produktmarketing til online-tjenester og Windows. Arne leder vores produkt-og teknologi-grupper bestående Development Center, QA, product management og forretningsudvikling.

Arne Uppheim linkedin email Arne Uppheim

Isabella_Alveberg  

Isabella Alveberg, Chief Marketing Officer

Isabella kom til Norman Safeground i 2012 som ansvarlig for marketing og har over 25 års erfaring inden for medier, onlineaktiviteter og IT-branchen i virksomheder som Bonnier, Microsoft og Schibsted.

Hun og hendes team arbejder hele tiden på at forstå vores kunder bedre og give dem de tjenester og oplysninger, de ønsker.

Isabella Alveberg linkedin email Isabella Alveberg

Øyvind Sæta  

Øyvind Sæta, Director Finance and IT

Øyvind har 15 års erfaring med revision, rådgivning og forskellige finansielle funktioner inden for de internationale teknologivirksomheder og investeringsselskaber. Øyvind administrerer Norman Safegrounds Finans og IT-afdeling med et stærkt fokus på erhvervslivet og kommercielle resultater.

Øyvind Sæta linkedin email Øyvind Sæta

John_Oivind_Friberg  

John Øyvind Friberg, Vice President Customer Care

John Øyvind har arbejdet med Norman Safeground i over 13 år med en baggrund i hardware- og konsulentbranchen. Han er ansvarlig for alt vores tekniske supportpersonale internationalt og sørger for, at vi hele tiden giver den bedste samlede kundeoplevelse med de bedste sikkerhedsprodukter og virkelig fremragende kundepleje.

John Øyvind Friberg linkedin email John Øyvind Friberg

Kjersti_Skotte  

Kjersti Skotte, Director HR and Culture

Kjersti har arbejdet med Human Resources i 16 år, både for ABB i Norge og St. Andrews Group i USA og har en stærk tro på værdien af ​​strategisk HR Management. Hun kom til Norman Safeground i 2012 og er dedikeret til arbejdet med at sikre et miljø, hvor folk bliver bemærket, inkluderet og i stand til at levere, undervise og lære.

Kjersti Skotte linkedin email Kjersti Skotte

Regional sales

Francois_ Tschachtli  

Francois Tschachtli – Territory Director Switzerland, Benelux and International

Francois kom til Norman Schweiz i 1996, og er ansvarlig for de schweiziske, hollandske og andre internationale markeder. Før Francois kom til Norman Safeground, arbejdede han hos Unisys og hos en stor schweizisk forhandler. Han har over 25 års erfaring inden for IT-branchen.

Hemmeligheden bag Francois' succes har været at sikre en konstant og fremragende kundetilfredshed, uanset hvilken geografisk region eller kultur han har arbejdet i.

Francois Tschachtli linkedin email Francois Tschachtli

Stefan_Angerer  

Stefan Angerer – Country Manager Germany and Austria

I Stefans bagage til Norman Safeground finder man mere end 20 års erfaring fra IT-og telebranchen i Tyskland, primært hos mellemstore tyske udbydere men også i internationale virksomheder. Stefan kom ind i firmaet i 2003 og er stolt af at levere førsteklasses sikkerhedsløsninger og enestående service til vores mangeårige samarbejdspartnere og deres kunder.

Stefan Angerer linkedin email Stefan Angerer

Svein_Anders_Aarsborg  

Svein Anders Aarsbog, Sales Director Scandinavia

Svein Anders kom til Norman Safeground i 2012 efter 15 år i IT-salg og er ansvarlig for vores skandinaviske salg. Sammen med sit talentfulde salgsteam arbejder Svein Anders på at sikre, at vores partnere og kunder får den bedste kundeoplevelse og de bedste sikkerhedsprodukter.

Svein Anders Aarsbog linkedin email Svein Anders Aarsbog