Mød teamet

Ledelse

Isabella_Alveberg  

Isabella Alveberg, Chief Operating Officer

Isabella har over 25 års erfaring i salg og marketing fra selskaber som Bonnier, Microsoft og Schibsted. Hun er ansvarlig for Normans globale salgssupport og marketing.

Isabella Alveberg linkedin email Isabella Alveberg

Arne_Uppheim  

Arne Uppheim, Chief Technology Officer

Arne kommer til Norman Safeground med et væld af it-erfaring efter at have arbejdet i IT-branchen i over 20 år i primært internationale virksomheder. Hans baggrund omfatter arbejde som udgiver og chefredaktør i IDG og 8 år hos Microsoft, hvor han beskræftigede sig med international forretningsudvikling og var europæisk lead for produktmarketing til online-tjenester og Windows. Arne leder vores produkt-og teknologi-grupper bestående Development Center, QA, product management og forretningsudvikling.

Arne Uppheim linkedin email Arne Uppheim

Øyvind Sæta  

Øyvind Sæta, Director Finance and IT

Øyvind har 15 års erfaring med revision, rådgivning og forskellige finansielle funktioner inden for de internationale teknologivirksomheder og investeringsselskaber. Øyvind administrerer Norman Safegrounds Finans og IT-afdeling med et stærkt fokus på erhvervslivet og kommercielle resultater.

Øyvind Sæta linkedin email Øyvind Sæta

Walter Hoff  

Walter Hoff, Sr. Director of QA and Global Support

Med mere end 10 års erfaring i kvalitetssikring og en baggrund fra Telecom og Web, Walter bringer sin passion om kvalitet og brugeroplevelse til holdet. Walter sluttede Norman tilbage i 2008 og bestræber sig på at sikre, at vores produkter og teknisk support er af den bedst mulige kvalitet og overgå vores kunders nuværende og fremtidige behov.

John Øyvind Friberg linkedin email John Øyvind Friberg

Kjersti_Skotte  

Kjersti Skotte, Director HR and Culture

Kjersti har arbejdet med Human Resources i 16 år, både for ABB i Norge og St. Andrews Group i USA og har en stærk tro på værdien af ​​strategisk HR Management. Hun kom til Norman Safeground i 2012 og er dedikeret til arbejdet med at sikre et miljø, hvor folk bliver bemærket, inkluderet og i stand til at levere, undervise og lære.

Kjersti Skotte linkedin email Kjersti Skotte

Regional sales

Francois_ Tschachtli  

Francois Tschachtli – Sales Director Central Europe

Francois kom til Norman Schweiz i 1996, og er ansvarlig for de schweiziske, hollandske og andre internationale markeder. Før Francois kom til Norman Safeground, arbejdede han hos Unisys og hos en stor schweizisk forhandler. Han har over 25 års erfaring inden for IT-branchen.

Hemmeligheden bag Francois' succes har været at sikre en konstant og fremragende kundetilfredshed, uanset hvilken geografisk region eller kultur han har arbejdet i.

Francois Tschachtli linkedin email Francois Tschachtli

Svein_Anders_Aarsborg  

Svein Anders Aarsbog, Sales Director Scandinavia

Svein Anders kom til Norman Safeground i 2012 efter 15 år i IT-salg og er ansvarlig for vores skandinaviske salg. Sammen med sit talentfulde salgsteam arbejder Svein Anders på at sikre, at vores partnere og kunder får den bedste kundeoplevelse og de bedste sikkerhedsprodukter.

Svein Anders Aarsbog linkedin email Svein Anders Aarsbog