Ontmoet het team

Management team

Isabella_Alveberg  

Isabella Alveberg, Chief Operating Officer

Isabella heeft ruim 25 jaar ervaring in de verkoop en marketing van bedrijven zoals Bonnier, Microsoft en Schibsted. Zij is verantwoordelijk voor de wereldwijde sales support Norman's en marketing.

Isabella Alveberg linkedin email Isabella Alveberg

Arne_Uppheim  

Arne Uppheim, Chief Technology Officer

Arne heeft een schat van ervaring in de IT-sector en werkt al meer dan 20 jaar in de IT-industrie vooral voor internationale ondernemingen. Hij was onder andere Publisher bij IDG en werkte 8 jaar voor Microsoft waar hij in international business development en als Europese lead voor product marketing voor online diensten en Windows actief was. Arne leidt onze product en technologie teams - Development Center, QA, Product Management en Business Development.

Arne Uppheim linkedin email Arne Uppheim

Øyvind Sæta  

Øyvind Sæta, Director Finance and IT

Øyvind heeft 15 jaar ervaring in auditing, consultancy en diverse financiële functies binnen de internationale technologie-en beleggingsmaatschappijen. Øyvind beheert de Norman Safegrounds Finance en IT-afdeling met een sterke focus op de zakelijke en commerciële resultaten.

Øyvind Sæta linkedin email Øyvind Sæta

Walter Hoff  

Walter Hoff, Sr. Director of QA and Global Support

Met meer dan 10 jaar ervaring in kwaliteitsborging en een achtergrond van Telecom en Web, Walter brengt zijn passie voor kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid ervaring om het team. Walter trad Norman terug in 2008 en streeft ernaar om ervoor te zorgen dat onze producten en technische ondersteuning zijn van de best mogelijke kwaliteit en overtreffen de huidige en toekomstige behoeften van onze klanten.

John Øyvind Friberg linkedin email John Øyvind Friberg

Kjersti_Skotte  

Kjersti Skotte, Director HR and Culture

Kjersti werkt al 16 jaar in Human Resources zowel voor ABB in Noorwegen als voor St. Andrew’s Group in de VS. Zij gelooft sterk in de waarde van strategisch HR Management. Zij kwam in 2012 bij Norman Safeground en zet zich in voor een omgeving waar mensen gezien worden, waar ze betrokken en geëngageerd worden, waar ze kunnen onderwijzen en leren.

Kjersti Skotte linkedin email Kjersti Skotte

Regional sales

Francois_ Tschachtli  

Francois Tschachtli – Sales Director Central Europe

François trad in dienst bij Norman Zwitserland in 1996 en is verantwoordelijk voor de Zwitserse, Benelux en andere internationale markten. François werkte voordien bij Unisys en een grote Zwitserse reseller. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in de IT-industrie.

De succesformule van François bestaat uit de klant een continue en uitstekende service te bieden waar die klant zich ook bevindt of welke cultuur hij ook heeft.

Francois Tschachtli linkedin email Francois Tschachtli

Svein_Anders_Aarsborg  

Svein Anders Aarsbog, Sales Director Scandinavia

Svein Anders kwam in 2012 bij Norman Safeground werken na 15 jaar in IT verkoop en hij is verantwoordelijk voor onze verkoop in Scandinavië. Samen met zijn getalenteerde verkoopteam zet Svein Anders zich ervoor in dat onze partners en klanten de beste klantervaring en de beste beveiligingsproducten krijgen.

Svein Anders Aarsbog linkedin email Svein Anders Aarsbog