Ontmoet het team

Management team

Arne_Uppheim  

Arne Uppheim, Chief Technology Officer

Arne heeft een schat van ervaring in de IT-sector en werkt al meer dan 20 jaar in de IT-industrie vooral voor internationale ondernemingen. Hij was onder andere Publisher bij IDG en werkte 8 jaar voor Microsoft waar hij in international business development en als Europese lead voor product marketing voor online diensten en Windows actief was. Arne leidt onze product en technologie teams - Development Center, QA, Product Management en Business Development.

Arne Uppheim linkedin email Arne Uppheim

Isabella_Alveberg  

Isabella Alveberg, Chief Marketing Officer

Isabella heeft meer dan 25 jaar ervaring in de media, online en IT-industrie bij bedrijven als Bonnier, Microsoft en Schibsted en leidt sinds 2012 de marketing-afdeling van Norman Safeground.

Zij en haar team werken constant aan een betere relatie met onze klanten en bieden hen de diensten en informatie die zij verlangen.

Isabella Alveberg linkedin email Isabella Alveberg

Øyvind Sæta  

Øyvind Sæta, Director Finance and IT

Øyvind heeft 15 jaar ervaring in auditing, consultancy en diverse financiële functies binnen de internationale technologie-en beleggingsmaatschappijen. Øyvind beheert de Norman Safegrounds Finance en IT-afdeling met een sterke focus op de zakelijke en commerciële resultaten.

Øyvind Sæta linkedin email Øyvind Sæta

John_Oivind_Friberg  

John Øyvind Friberg, Vice President Customer Care

John Øyvind werkt al meer dan 13 jaar voor Norman Safeground. Daarvoor was hij actief in de hardware en consultancy business. Hij is verantwoordelijk voor onze internationale technische support-medewerkers en zorgt ervoor dat wij voortdurend de best mogelijke klantervaring bieden met eersteklas beveiligingsproducten en een toonaangevende klantenservice.

John Øyvind Friberg linkedin email John Øyvind Friberg

Kjersti_Skotte  

Kjersti Skotte, Director HR and Culture

Kjersti werkt al 16 jaar in Human Resources zowel voor ABB in Noorwegen als voor St. Andrew’s Group in de VS. Zij gelooft sterk in de waarde van strategisch HR Management. Zij kwam in 2012 bij Norman Safeground en zet zich in voor een omgeving waar mensen gezien worden, waar ze betrokken en geëngageerd worden, waar ze kunnen onderwijzen en leren.

Kjersti Skotte linkedin email Kjersti Skotte

Regional sales

Francois_ Tschachtli  

Francois Tschachtli – Territory Director Switzerland, Benelux and International

François trad in dienst bij Norman Zwitserland in 1996 en is verantwoordelijk voor de Zwitserse, Benelux en andere internationale markten. François werkte voordien bij Unisys en een grote Zwitserse reseller. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in de IT-industrie.

De succesformule van François bestaat uit de klant een continue en uitstekende service te bieden waar die klant zich ook bevindt of welke cultuur hij ook heeft.

Francois Tschachtli linkedin email Francois Tschachtli

Stefan_Angerer  

Stefan Angerer – Country Manager Germany and Austria

Stefan heeft meer dan 20 jaar ervaring in de IT- en telecommunicatie-industrie in Duitsland, vooral voor middelgrote Duitse providers en internationale bedrijven. Stefan trad in 2003 bij Norman Safeground in dienst en is er trots op toonaangevende beveiligingsoplossingen en eersteklas diensten aan onze gewaardeerde partners en hun klanten te kunnen leveren.

Stefan Angerer linkedin email Stefan Angerer

Svein_Anders_Aarsborg  

Svein Anders Aarsbog, Sales Director Scandinavia

Svein Anders kwam in 2012 bij Norman Safeground werken na 15 jaar in IT verkoop en hij is verantwoordelijk voor onze verkoop in Scandinavië. Samen met zijn getalenteerde verkoopteam zet Svein Anders zich ervoor in dat onze partners en klanten de beste klantervaring en de beste beveiligingsproducten krijgen.

Svein Anders Aarsbog linkedin email Svein Anders Aarsbog