Ledergruppen

Ledergruppen

Isabella_Alveberg  

Isabella Alveberg, Chief Operating Officer

Isabella har over 25 års erfaring med salg og markedsføring i selskaper som Bonnier, Microsoft og Schibsted. Hun er ansvarlig for Normans globale salgsstøtteapparat og markedsføringsteamet.

Isabella Alveberg linkedin email Isabella Alveberg

Kristian Bognæs  

Kristian Bognæs, Director Development Center

Med en bakgrunn fra elektroteknikk fra det militære og studier utenlands, startet Kristian i Norman Safeground for 20 år siden. Siden den gang har han vært involvert i utviklingen av mange av modulene som i dag utgjør deler av vårt produktutvalg. Kristian bygger fremdeles datamaskiner og programmerer på fritiden, og på jobben leder han en gruppe av høyt kvalifiserte og entusiastiske medarbeidere som utgjør Safeground Development Center.

Kristian Bognæs linkedin email Kristian Bognæs

Walter_Hoff  

Walter Hoff, Sr. Director of QA and Global Support

Med mer enn 10 års erfaring innen kvalitetssikring og bakgrunn fra Telecom og Web, kommer Walter til teamet med sin lidenskap for kvalitet og brukeropplevelse. Walter begynte i Norman i 2008 og jobber hardt for at våre produkter og teknisk kundestøtte skal overgå kundenes ønsker og behov.

Walter M Hoff linkedin email Walter M. Hoff

Kjersti_Skotte  

Kjersti Skotte, Director HR and Culture

Kjersti har arbeidet innen HR i 16 år både for ABB i &Norge og St Andrew’s Group i USA og hun er en sterk tilhenger av strategisk HR- ledelse Kjersti kom til Norman Safeground i 2012 og hun er opptatt av å sikre et arbeidsmiljø hvor de ansatte blir sett inkludert og gitt muligheten til å levere lære bort og lære;

Kjersti Skotte linkedin email Kjersti Skotte

Regionalt salg

Francois_Tschachtli  

Francois Tschachtli – Sales Director Central Europe

Francois ble ansatt i Norman Sveits i 1996 og er ansvarlig for det sveitsiske og nederlandske markedet samt andre internasjonale markeder Før han kom til Norman Safeground arbeidet Francois i Unisys og hos en stor sveitsisk forhandler Han har over 25 års erfaring fra IT- bransjen.

Fornøyde kunder uansett geografisk region og kultur er Francois' viktigste suksessformel.

Francois Tschachtli linkedin email Francois Tschachtli

Svein_Anders_Aarsborg  

Svein Anders Aarsbog, Sales Director Scandinavia

Svein Anders har 15 års erfaring innen IT- salg Han ble ansatt i Norman Safeground i 2012 og er ansvarlig for det skandinaviske markedet Sammen med sitt dyktige team har han som mål å sørge for at våre partnere og kunder får de beste sikkerhetsproduktene og den beste kundeservice.

Svein Anders Aarsbog linkedin email Svein Anders Aarsbog