Over Norman Safeground

Onze missie

Onze missie is om bedrijven en thuisgebruikers de beste bescherming te geven tegen internetbedreigingen door middel van eenvoudig te gebruiken software. Wij streven ernaar om de problemen van onze klanten en partners te begrijpen en op te lossen. Onze passie is het leveren van hoogwaardige, persoonlijke service.

Norman Data Defense Systems B.V. is een volledige dochteronderneming van het enige Noorse IT-beveiligingsbedrijf. Norman AS is een wereldwijd opererend bedrijf met klanten in meer dan 180 landen.

Bericht van Norman

Onze ambitieuze doelstelling is zeer duidelijk: we willen een one-stop-shop voor onze klanten en partners zijn, premium bescherming tegen internetbedreigingen door middel van gebruiksvriendelijke software bieden, ondersteund door een fantastische en persoonlijke klantenservice.

Alles wat we bij Norman doen, wordt door de behoeften van onze klanten en partners bepaald. We moeten ons aanbod dan ook voortdurend aanpassen aan veranderende eisen, technologieën en bedreigingen. De uitdagingen bij het bieden van uitmuntende beveiligingsoplossingen zijn drastisch gewijzigd vergeleken met slechts enkele jaren geleden. In het verleden ging het overwegend over het beveiligen van lokale gegevens op PC's en servers. Vandaag bevinden we ons in een totaal verschillend landschap, gebaseerd op de ononderbroken explosieve groei van smartphones, een aanzienlijke stijging van het marktaandeel van Apple/Mac en een trend naar meer cloudbased diensten. Het is voor ons essentieel dat we beveiligingsoplossingen kunnen bieden die nu aan uw professionele eisen voldoen.

Velen werken vandaag op verschillende apparaten: een laptop tijdens het werk overdag, een smartphone die altijd ingeschakeld is en een tablet voor de tv of voor onderweg. Uw gegevens moeten tegen verschillende bedreigingen worden beveiligd en moeten altijd op al uw apparaten toegankelijk zijn.

Als onze klant of partner heeft u niet alleen toonaangevende endpoint beveiligingsoplossingen voor PC's en servers ter beschikking, maar ook voor Mac's en Android-apparaten. Wij beveiligen de apparaten die u gebruikt.

Naast endpoint beveiligingsoplossingen bieden we ook compleet veilige oplossingen voor back-up en file-sharing: Apple-producten, PC's, servers en alle belangrijke smartphone en tablet besturingssystemen.

Veiligheid gaat over een gelaagde benadering van beveiliging. Daarom bieden we niet alleen toonaangevende producten voor endpoint beveiliging aan om virussen, trojaanse paarden, phishing enz. tegen te gaan, maar ook voor veilig e-mailverkeer, om spam te voorkomen en een veilige webervaring te bieden.

Een heel belangrijke beslissing die tegenwoordig moet worden genomen, is waar uw gegevens fysiek moeten worden bewaard en hoe goed ze beveiligd moeten worden. We weten dat veel van onze klanten oplossingen ter plaatse verkiezen met producten die fysiek op hun machines, binnen hun firewalls zijn geïnstalleerd. Gelijktijdig is er een grote beweging naar cloudbased diensten. Bij Norman bieden we zowel lokale als cloudproducten. In tegenstelling tot wat veel van onze concurrenten doen, worden onze clouddiensten in zeer veilige Europese datacenters gehost om de privacy van uw gegevens maximaal te verzekeren. Ik raad u aan om onze uitgebreide portefeuille van producten en diensten te bekijken samen met uw partner, via onze website, of u belt ons gewoon op.

Wij blijven innoveren en ernaar streven om uw ervaring als klant en partner elke dag een beetje beter te maken. Als u feedback of ideeën over hoe we verder kunnen verbeteren, stuur ons dan een e-mail.

Met vriendelijke groet,

Het internationaal Norman management team.

Contact

Norman Data Defense Systems B.V.

Diamantlaan 4, 2132 WV  Hoofddorp - NL
Postbus: 159, 2130 AD  Hoofddorp - NL
E-mail: info@norman.nl
Tel:  +31 (0)23 78 90 222
Fax: +31 (0)23 56 13 165

Dochterbedrijven en distributeurs

Internationaal management team

Informatie over wie we zijn en hoe u met ons in contact kunt komen.

Ontmoet het team

Vacatures

Norman is een wereldwijd opererende organisatie altijd op zoek naar getalenteerde mensen om ons dynamische en innovatieve team te versterken.

Ik wil graag meer weten

Certificaten

certifications

Meer informatie