Det har oppstått et problem med Normans antivirusprogram. Hva kan jeg gjøre for å rette det opp?

Ongelman kuvaus

Det har oppstått et problem med Normans antivirusprogram. Hva kan jeg gjøre for å rette det opp?

Ongelman ratkaisu

For brukere av Norman Security Suite

Høyreklikk på Norman-ikonet og velg Norman Security Suite. I vinduet som kommer opp velger du Brukerstøtte og deretter Automatisk reparasjon.
Vent minst 5 minutter og start maskinen på nytt.

For brukere av Norman Endpoint Protection

Høyreklikk på Norman-ikonet og velg Norman Endpoint Protection. I vinduet som kommer opp velger du Brukerstøttesenter og deretter Automatisk reparasjon.
Vent minst 5 minutter og start maskinen på nytt.

For brukere av Norman Virus Control

Hvis du kjører Norman Virus Control oppfordrer vi deg å oppgradere til enten Norman Security Suite, for hjem og hjemmekontor, eller Norman Endpoint Protection, for virksomheter og bedrifter.

Hvis dette ikke kan gjøres eller det er andre forhold som forhindrer en slik oppgradering, kan du følge instruksene under.

Reparasjon av alle Normans antivirusprogrammer

Instruksene under kan følges hvis det ikke er mulig å åpne det grafiske brukergrensesnittet til Norman produktet eller om det er andre årsaker som krev manuel start av reparasjonen.

Reparasjon

1.1 Trykk på "Start" knappen.

1.2 Hvis du har Windows 2000, må du finne filen ”delnvc5.exe” på maskinen din eller laste den ned fra linken nederst på denne siden.
Trykk på "Kjør" hvis du har Windows XP.
Trykk i feltet hvor det står ”Søk i programmer og filer” hvis du har Windows Vista/7

1.3 Skrive inn "delnvc5" og trykk på ”Ok”. Du skal få opp et nytt vindu med to valg, "Reparer" og "Fjern". (Hvis du ikke får kjørt "delnvc5", kan du søke etter filen ”delnvc5..exe” på din datamaskin eller så kan du laste den ned fra linken nederst på denne siden.)

1.4 Velg "Reparer" og trykk på neste. Følg instruksene du får i vinduet.
Denne prosessen vil nå forsøke å reparere Norman Produktet og kan ta noen minutter.
Vent minst 5 minutter og start maskinen på nytt.

Reinstallasjon

Hvis du fortsatt opplever problemer etter en reparasjon kan du forsøke å avinstallere og reinstallere Norman produktet.

2.1 Gjenta alle punktene over fram til du får valget mellom "Reparer" og "Fjern".

2.2 Velg "Fjern”. Følg instruksene du får i vinduet.
Denne prosessen vil forsøke å fjerne hele Norman produktet.
Når denne prosessen er ferdig må du fjerne "Norman" mappen i "Programfiler" mappen på maskinen din. (Det kan hende at du må starte maskinen på nytt før du får fjernet "Norman" mappen.)
Dette blir ikke gjort automatisk. For å gjøre dette må du gå inn på "Min Datamaskin", dobbel klikke på "Lokal Disk (C:)" og deretter gå inn på mappen "Programfiler". Her må du finne mappen som heter "Norman" og slette den.
Så må du starte maskinen din på nytt.

Etter at maskinen har startet opp igjen må du installere produktet på nytt. Hvis du ikke har installasjonsfilen kan du gå inn på Norman sine sider og laste ned produktet på nytt.

Installasjonsprogramvare

Julkaistu:: 2012.12.17   Aktualisiert am: 2012.12.17