Description du problème

Na installatie van Norman Security Suite krijg ik veel foutmeldingen en/of blauwe schermen.

Solution du problème

Verschillende antivirusprogramma’s kunnen “ruzie” krijgen, bijvoorbeeld als beide programma’s hetzelfde bestand willen scannen. Dat kan als gevolg hebben dat u computer anders reageert dan u verwacht.

Advies: Verwijder eerst de andere virusscanner voordat u Norman Security Suite installeert.

Date de publication:: 2012.12.17   Date de mise à jour: 2012.12.17