Patch & Remediation

Hurtig, sikker og præcis Patch and Remediation Management

Cyber kriminelle, der anvender ondartet software foretrækker den nemme vej: at angribe klient sårbart software Virksomheder, IT eksperter og administratorer ved når deres netværk er udsat: så er virksomheden er også udsat.

Men det er en udfordrende opgave at holde trit med og tilføje sikkerheds- eller softwareændringer på tværs af hele virksomheden.

Norman Patch and Remediation er en markedsledende løsning, som identificerer og patcher sårbarheder på tværs af hele virksomeden, understøtter heterogene operativsystemer, konfigurationer og alle større tredjeparts applikationer. Alle disse er styret gennem én enkelt konsol.

Installering af Norman Patch and Remediation vil vise IT administratorer hvilke opdateringer, som er udført og hvilke der ikke er, og de vil være i stand til at se om der er sikkerhedsdefekter. De vil spare tid, penge og reducere ressourcer brugt til vedligeholdelse med vores Patch and Remediation Management.

Du vil være i stand til at:

  • Automatisk håndhæve patches, konfigurationer, remediation og andre ensformige opgaver.
  • Reducere ressourcer brugt til vedligeholdelse
  • Risikovurdering og remediation med en bred support på tværs af større platforme – alle fra én enkelt konsol.
  • Udvikle forskellig og fleksibel rapportering – du vil blive forsynet med detaljeret information på tværs af patch and remediation processen, inklusiv agent politikstatus, sårbarhedsudruldning og mere.
  • Have fleksibiliteten til at integrere produktet med andre Norman Enterprise Security produktmoduler.
  • Strømline og forbedre IT operationer og sikkerhed, reducere agentens ressourceforbrug og forbedre synligheden med endpoints.

Mere information

Newsletter

Hold dig opdateret på vores produkter og kampagner. Findes kun på engelsk.

E-mail-adresse