Email Protection

Hinnoittelu

Pyydä tarjous

Hankinta

Tilaa tuote

Tuki

Onko sinulla kysymyksiä?

Sähköpostiviesteistä 80 % sisältää roskapostia, ja yli 10 % näistä viesteistä sisältää haitallista sisältöä. Haittaohjelmien jatkuva kasvu verkossa pakottaa yritykset varotoimiin verkkojensa ja työasemiensa suojaamiseksi.

Huolestuttaako yrityksesi sähköpostin suojaustaso sinua? Uhkaako jatkuvasti kasvava haittaohjelmien määrä yrityksesi turvallisuutta? Etsitkö paikallista ratkaisua, jossa voit valvoa täysin sekä saapuvaa että lähtevää postia?

Norman Email Protection – ensiluokkainen yrityksen palvelimille asennettava yritysviestinnnän suojausjärjestelmä.

Norman Email Protection tarjoaa työkalut, joiden avulla yritys torjuu tehokkaasti verkkouhkia, kuten roskapostia, viruksia, petoksia, tietojen kalastelua, bottiverkkoja ja muita asiattomia viestintämenetelmiä.

Norman Email Protectionissa yhdistyvät alan johtava virustentorjuntatekniikka ja täysin integroitu virustentorjuntamoottori, ja se torjuu tehokkaasti nykypäivän alati kasvavia sähköpostiuhkia. Järjestelmän modulaarinen turva-arkkitehtuuri ja monipuoliset viestien skannaus- ja suodatusmenetelmät takaavat tehokkaan ja luotettavan suojauksen nykypäivän sähköpostiverkkoihin.

 

Ominaisuudet ja edut


 

Exchange -integrointi
Norman Email Protection on tarkoitettu suojaamaan Microsoft® Exchange -palvelinta, ja se integroituu Exchange-palvelimeen saumattomasti ActiveDirectoryn kautta.


 

Suora karanteeni
Kevennä ylläpitäjien työtaakkaa Outlookin lisäohjelmalla, joka sallii peruskäyttäjien hallita karanteeniin asetettuja viestejä suoraan Outlookissa.


 

Tehokas roskapostin torjuntamoottori
Sequential Content Analyzer (SCA™) pitää roskapostin loitolla.


 

Ylläpito- ja peruskäyttäjäraportointi
Norman Email Protection tarjoaa yksityiskohtaiset raportit ja ylläpidon sekä IT-johdolle että peruskäyttäjille.


 

Välittömät päivitykset
Security Operations -tiimimme seuraa verkkotoimintaa vuorokauden ympäri viikon jokaisena päivänä ja tunnistaa uusia ja muuntuvia uhkia sekä tarjoaa ohjelmapäivityksiä 15 minuutin välein.

Pyydä lisätietoja

Palkinnot ja sertifikaatit