Om Norman Safeground

Vårt mål

Vårt mål er å tilby små og mellomstore bedrifter og hjemmebrukere den beste beskyttelsen mot Internett-trusler gjennom vår svært brukervennlige programvare.

Vi tar hånd om truslene for deg. Vi jobber kontinuerlig med å finne løsninger for våre kunder og partnere, og med å gi deg den beste kundeservicen.

Norman Safeground AS er et internasjonalt firma og har kunder i over 180 land. Vi er et heleid datterselskap av Norman AS, som ble etablert i 1984. 

En hilsen fra Norman

Vårt mål er klart, vi ønsker å være den leverandøren som våre kunder og partnere velger å henvende seg til, ved å levere førsteklasses beskyttelse mot internett-trusler gjennom brukervennlig programvare støttet av personlig kundeservice av høyeste klasse.

Alt vi i Norman gjør er drevet av behovene til våre partnere og kunder, og vi tilpasser kontinuerlig tilbudet vårt til endrede krav og trusselbilder. Utfordringene knyttet til å tilby førsteklasses sikkerhetsløsninger har endret seg dramatisk sammenlignet med bare for noen år siden. Tidligere handlet det om å beskytte lokale data på PCer og servere. I dag står vi overfor et helt annerledes landskap som følge på den eksplosive veksten i smarttelefoner, en betydelig økning i markedsandelen til Apple Mac og utviklingen mot flere skytjenester. For oss er det viktig å tilby sikre løsninger som passer til arbeidsmåten din.

I dag jobber mange på flere enheter, som en bærbar PC på jobben, en smarttelefon som alltid er på og et nettbrett foran TV-en, eller på reise. Dine data må beskyttes mot mange forskjellige trusler, samtidig som de må være tilgjengelig hele døgnet fra alle enheter.

Som vår kunde og partner har du tilgang til markedsledende løsninger for endepunktbeskyttelse av ikke bare PC-er og servere, men også Mac og Android-telefoner. Vi dekker de enhetene du bruker.

I tillegg til produkter for beskyttelse av endepunkter, tilbyr vi også sikre løsninger for sikkerhetskopiering og fildeling tilpasset et stort utvalg enheter, Apple-produkter, PCer, servere og alle ledende operativsystemer på smarttelefoner.

Sikkerhet handler om en lagvis tilnærming; som en følge tilbyr vi ikke bare endepunktbeskyttelse for å stoppe virus, trojanere, phishing-forsøk osv., men også produkter som gir sikker e-post, bidrar til å fjerne spam og som gir sikker bruk av Internett.

Et viktig spørsmål for mange virksomheter i dag er hvor dataene fysisk er lagret og hvor godt de er beskyttet. Vi vet at mange av kundene våre foretrekker lokale løsninger med produktene fysisk installert på egne maskiner innenfor bedriftens brannmurer. Samtidig foregår det en betydelig dreining mot bruk av skytjenester. Vi i Norman tilbyr både produkter for lokal installasjon og bruk i nettskyen. Til forskjell fra mange av våre konkurrenter er alle våre skytjenester hosted i svært sikre europeiske datasentre, slik at personvernet til dine data skal bli ivaretatt. Jeg oppfordrer deg til å se nærmere på vår brede portefølje av produkter og tjenester med din partner på nettsiden vår, eller ved å ringe oss.

Vi fortsetter å fornye oss og vi arbeider hardt for at din opplevelse som kunde og partner skal bli kontinuerlig bedre. Hvis du har tilbakemeldinger eller ideer til hvordan vi kan bli enda bedre, ta gjerne kontakt.

Med vennlig hilsen,

Ledergruppen i Norman

Kontaktinformasjon

Hovedkontor

Norman Safeground AS

Postadresse: PB 43 1324 Lysaker, Norge
Besøksadresse: Strandveien 37, Lysaker
Epost: norman@norman.no
Tlf: +47 67109700
Fax: +47 67589940

Lokale kontorer og distributører

 

Lederteamet

Hvem er vi og hvordan du kan kontakte oss.

Møt lederne

Karriere

Norman er en global organisasjon som stadig er på utkikk etter talentfulle mennesker til våre dynamiske og innovative team.

Les mer

Sertifiseringer

certifications

Se sertifiseringer