Email Protection

80 % av all e-post er søppelpost, og over 10 % av disse har skadelig innhold. Den stadig økende mengden skadelig programvare tvinger bedriftene til å ta forholdsregler for å sikre nettverket og maskinene.

Er du bekymret for om bedriften har en god nok e-postbeskyttelse? Gjør den økende mengden skadelig programvare deg bekymret for sikkerheten? Er du på leting etter en lokal løsning hvor du har full kontroll over både inngående og utgående e-post?

Norman Email Protection – avansert lokal beskyttelse av bedriftens e-post.

Norman Email Protection gir virksomheten et verktøy for effektiv beskyttelse mot sikkerhetstrusler, som søppelpost, virus, svindelforsøk, phishing, botnett og annen uautorisert kommunikasjon.

Ved å kombinere bransjeledende teknologi for beskyttelse mot søppelpost med en fullt integrert viruskontroll-motor, bekjemper Norman Email Protection effektivt dagens voksende mengde e-posttrusler. Med en modulbasert sikkerhetsarkitektur og et utall metoder for gjennomsøkning i og filtrering av meldinger, leverer Norman Email Protection effektiv og pålitelig beskyttelse av ulike e-postløsninger.

 

Funksjoner og fordeler


 

Integrasjon med Exchange 2007/2010/2013
Norman Email Protection er utviklet som et eksternt forsvar for å beskytte virksomhetens Microsoft® Exchange-server, og kan enkelt integreres med Exchange gjennom Active Directory.


 

Direct Quarantine
Gjør arbeidsdagen enklere for IT-administratoren. Direct Quarantine er en tilleggsmodul for Outlook som, via Outlook, gir sluttbrukerne direkte kontroll over e-poster som er satt i karantene.


 

Flere motorer for søppelpostbeskyttelse
Med patentbeskyttede Sequential Content Analyzer (SCA™) er det umulig for søppelpost å trenge gjennom.


 

Rapportering til administrator og til sluttbruker
Norman Email Protection tilbyr detaljert rapportering og administrasjon for både IT-lederen og sluttbrukerne.


 

Oppdateringer på timen
Sikkerhetsgruppen er på jobb døgnet rundt, for å overvåke Internett og oppdage nye og kommende trusler, og de leverer oppdateringer hvert 15. minutt.

Be om mer informasjon

Utmerkelser og sertifiseringer

Newsletter

Hold deg oppdatert på våre produkter og kampanjer. Kun på Engelsk.

E-postadresse