Företagsledning

Företagsledning

Arne_Uppheim  

Arne Uppheim, Chief Technology Officer

Arne har lång erfarenhet inom IT och har arbetat inom IT-branschen i över 20 år, huvudsakligen åt internationella bolag. Han har bland annat arbetat som redaktör på IDG och 8 år hos Microsoft, där han arbetade med internationell affärsutveckling och som europeisk kontakt för produktmarknadsföring av online-tjänster och Windows. Arne leder våra produkt- och teknikgrupper bestående av Development Center, QA, produktledning och affärsutveckling.

Arne Uppheim linkedin email Arne Uppheim

Isabella_Alveberg  

Isabella Alveberg, Chief Marketing Officer

Med över 25 års erfarenhet inom media, online och IT-branschen hos företag som Bonnier, Microsoft och Schibsted har Isabella ansvarat för marknadsföringen hos Norman Safeground sedan 2012.

Tillsammans med sitt team arbetar hon kontinuerligt med att bättre förstå våra kunder och förse dem med tjänsterna och informationen som de behöver.

Isabella Alveberg linkedin email Isabella Alveberg

Øyvind Sæta  

Øyvind Sæta, Director Finance and IT

Øyvind har 15 års erfarenhet av revision, rådgivning och olika finansiella funktioner inom den internationella teknikbolag och investmentbolag. Øyvind hanterar Norman Safegrounds Finans och IT-avdelning med en stark inriktning på företags-och affärsmässiga resultat.

Øyvind Sæta linkedin email Øyvind Sæta

John_Oivind_Friberg  

John Øyvind Friberg, Vice President Customer Care

John Øyvind har arbetat hos Norman Safeground i över 13 år och har en bakgrund inom hårdvaru- och konsultbranschen. Han ansvarar för all teknisk supportpersonal internationellt och säkerställer att vi kontinuerligt levererar bästa möjliga kundupplevelse med högklassiga säkerhetsprodukter och oslagbar kundservice.

John Øyvind Friberg linkedin email John Øyvind Friberg

Kjersti_Skotte  

Kjersti Skotte, Director HR and Culture

Kjersti har arbetat med personalfrågor i 16 år, både hos ABB i Norge och St. Andrew’s Group i USA och tror starkt på värdet av strategisk personalledning. Hon började på Norman Safeground år 2012 och arbetar för att skapa en arbetsmiljö som engagerar och ger möjlighet till god kommunikation och personlig utveckling.

Kjersti Skotte linkedin email Kjersti Skotte

Regional sales

Francois_ Tschachtli  

Francois Tschachtli – Territory Director Switzerland, Benelux and International

Francois började på Norman Switzerland år 1996 och ansvar för Schweiz, Nederländerna och andra internationella marknader. Innan anställningen på Norman Safeground arbetade Francois på Unisys och åt en stor schweizisk återförsäljare. Han har över 25 års erfarenhet inom IT-branschen.

Francois recept för framgång är hög kundbelåtenhet oavsett region och kultur.

Francois Tschachtli linkedin email Francois Tschachtli

Stefan_Angerer  

Stefan Angerer – Country Manager Germany and Austria

Stefan har över 20 års erfarenhet inom IT- och telekombranschen i Tyskland, huvudsakligen hos medelstora tyska leverantörer såväl som internationella bolag. Stefan har arbetat hos oss sedan 2003 och är stolt över att kunna leverera högklassiga lösningar och tjänster till våra trogna partners och deras kunder.

Stefan Angerer linkedin email Stefan Angerer

Svein_Anders_Aarsborg  

Svein Anders Aarsbog, Sales Director Scandinavia

Svein Anders började hos Norman Safeground år 2012 efter 15 år inom IT-försäljning och ansvarar för vår försäljning inom Skandinavien. Tillsammans med det skickliga säljteamet arbetar Svein Anders med att garantera att våra partners och kunder får bästa möjliga service och säkerhetsprodukter.

Svein Anders Aarsbog linkedin email Svein Anders Aarsbog