Email Protection

Produkt Installer Datum
Norman Email Protection 5.61 Antispam & Antivirus Download 30-07-2014

DirectQuarantine installer is nu in de Norman Email Protection installers opgenomen.

Belangrijke Upgrade informatie
Als u van plan bent om te upgraden naar een nieuwere versie van Norman Email Protection op een andere server, en u wilt de configuratie en quarantaine van de oude server verplaatsen, installeer dan eerst de oude versie op de nieuwe server.

Wanneer dit gedaan is, en de nieuwe server (met de oude versie van Norman Email Protection) is up & running, dan kunt u upgraden naar de nieuwe versie.

Herstel NIET de configuratie van een oudere versie naar een nieuwere versie. Dit veroorzaakt incompatibiliteit met de services.