Probleem omschrijving

Na installatie van Norman Security Suite krijg ik veel foutmeldingen en/of blauwe schermen.

Probleem oplossing

Verschillende antivirusprogramma’s kunnen “ruzie” krijgen, bijvoorbeeld als beide programma’s hetzelfde bestand willen scannen. Dat kan als gevolg hebben dat u computer anders reageert dan u verwacht.

Advies: Verwijder eerst de andere virusscanner voordat u Norman Security Suite installeert.

Datum gepubliceerd:: 2012.12.17   Datum geupdate: 2012.12.17