Remote Desktop

klik hier om te downloaden

Voor klanten met een support contract bieden wij in geval van problemen met Norman software een unieke uitbreiding van onze ondersteuning: Norman Remote Desktop. Met deze gratis software is het mogelijk om (uiteraard met uw toestemming) uw computer over te nemen door een paar simpele handelingen uit te voeren. Op deze manier kunnen wij u beter helpen en hebben wij goed zicht op het probleem.

Een aantal belangrijke punten:

• U blijft de baas over uw eigen PC
  • U heeft deze service alleen nodig tijdens telefonisch contact met de helpdesk
  • U hoeft geen software te installeren, alleen het (.exe) bestand uit te voeren
  • Er wordt een beveiligde verbinding gemaakt tussen Norman en uw PC

Wat te doen?

Als u telefonisch contact met één van onze support/helpdesk medewerkers heeft en er wordt aangegeven dat de PC overname gewenst is dan zal de support/helpdesk medewerker u naar deze internetpagina verwijzen. Vervolgens worden de onderstaande stappen genomen:

• U klikt op het icoon welke de medewerker aangeeft
  • U download het programma en plaatst het op het bureaublad
  • U start het programma en voert het uit, vervolgens wordt er gevraagd of u de gebruikersovereenkomst wilt accepteren
  • Na het accepteren wordt er om een code gevraagd, deze code krijgt u van de desbetreffende medewerker (de unieke code hoeft u niet te onthouden, deze zal elke keer anders zijn)
  • Na het invoeren van de code klikt u op verbinden en aan de hand van de aanwijzingen van de support/helpdesk medewerker klikt u op de knop ‘tonen’ en vervolgens op de knop ‘OK’.

Als bovenstaande uitgevoerd is dan heeft de support/helpdesk medewerker volledige controle over uw computer, op het moment dat u met de muis beweegt zal de controle aan uw kant zijn en kan de medewerker niets meer doen. Laat de muis los wanneer de medewerker voor u aan het werk is.

Gebruikers met een thuisgebruik / kantoor aan huis (Single User) licentie kunnen telefonisch contact opnemen met: 0900 235 66 76, gebruikers met een zakelijke (corporate) licentie kunnen telefonisch contact opnemen met 023 78 90 255