Email Protection

Produkt Installasjonsprogram Dato
Norman Email Protection 5.53 Antispam Last ned 06-03-2014
Norman Email Protection 5.53 Antispam and Antivirus Last ned 06-03-2014

DirectQuarantine er nå inkludert i installasjonprogrammene for Email Protection.

Viktig informasjon om oppgradering
Hvis du planlegger å oppgradere til en nyere versjon av Norman Email Protection på en ny server, og ønsker å ta med konfigurasjonen og karantenen fra den gamle serveren, så start med å installere den gamle versjonen på den nye serveren. Når dette er gjort og den nye serveren (med gammel versjon av Norman Email Protection) er klar og kjører, så kan du oppgradere til ny versjon. IKKE gjenopprett konfigurasjonen fra en gammel versjon til en nyere versjon, ettersom dette vil føre til problemer med inkompabilitet i tjenestene.