PushMig - er et hjelpeprogram ved migrering av klienter fra NVC til NPRO.

Hvordan skal PushMig brukes

PushMig skal kjøre på samme datamaskin som Norman Endpoint Manager, som må være installert før du kjører PushMig. Første gangen du kjører PushMig blir du veiledet gjennom noen få nødvendige trinn.

PushMig gir deg fire valg:

1. Migrer én datamaskin om gangen.
  2. Migrer alle passende arbeidsstasjoner i et IP-område.
  3. Migrer alle passende arbeidsstasjoner i domenet/arbeidsgruppen.
  4. List alle arbeidsstasjoner og servere i domenet som fortsatt kjører NVC.

Valg 1 - migrerer én datamaskin om gangen. Det er en god idé å migrere én eller to datamaskiner for å teste migreringen i ditt nettmiljø. Dessuten kan servere kun migreres med dette valget. Du kan spesifisere hvilken datamaskin som skal migreres ved å skrive inn navnet på datamaskinen eller IP-adressen.

Valg 2 - migrerer alle passende arbeidsstasjoner i et spesifisert IP-område. Bruk dette valget dersom du ønsker å migrere et bestemt antall klienter om gangen. Dette valget kan også brukes ved migrering av datamaskiner utenfor domenet/arbeidsgruppen.

Valg 3 - migrerer alle passende arbeidsstasjoner innen samme domene/arbeidsgruppe som Norman Endpoint Manager.

Valg 4 - lister opp alle datamaskiner innen domenet/arbeidsgruppen som forsatt kjører Norman Virus Control.

Krav til migrering

• Pålogget bruker som kjører PushMig må være domeneadministrator eller lokal administrator på alle datamaskinene som skal migreres.
  • Norman Endpoint Manager må være installert før du starter PushMig.
  • PushMig må kjøre på samme maskin som Norman Endpoint Manager.
  • PushMig trenger 50 MB ledig plass på C-partisjonen.
  • NVC5-installasjonen må benytte en bedriftslisensnøkkel.
  • Klenter med brannmur må få unntak for fil- og skriverdeling. (445 TCP, 137 UDP, 138 UDP, 139 TCP).
  • Klienter må kjøre på 32-bit Windows.
  • Språket på NVC5-installasjonen kan ikke være polsk eller tsjekkisk. Disse språkene støttes ikke av NPRO.

Last ned

PushMig.exe (Programvare - Publisert: 01.07.2010)