Ik heb mijn Norman product bijgewerkt, maar de applicatie zegt dat de scan engine niet up-to-date is

Problembeskrivning

Error bericht

De scan engine is niet up-to-date

Blijft bestaan zelfs als de Norman applicatie is bijgewerkt.

Lösning

Dit probleem komt vaak voor als de datum van de computer verkeerd is. Controleer de datum van uw computer en corrigeer als dat nodig is. Meestal is het probleem dan opgelost.

Zorg er ook voor dat je de meest recente update van de applicatie hebt. (Klik met de rechtermuisknop op het Norman icoontje in de rechter beneden hoek van het scherm en selecteer Internet update).

Als u nog steeds problemen ondervindt neemt u dan contact op met de Norman technische support

Date Published: 2012.12.17   Uppdatera datum: 2012.12.17